May 14, 2020

May 7, 2020

April 25, 2020

April 24, 2020

April 18, 2020

April 16, 2020

April 12, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Hierontoja jo 10 vuotta!

January 6, 2017

 

Aloitin yritystoiminnan marraskuussa 2006 valmistuessani hermoratahierojaksi  Länsi-Suomen Hermoratahierojaopistosta Eurasta. Opettajina olivat Kerttu Holm sekä Johanna Ryhänen. Olin aiemmin käynyt puolen vuoden kurssin vyöhyketerapiasta Helena Katajoston opissa Porissa sekä Intialaisen päähieronnan kahden päivän kurssin Anne Saarikedon opissa myöskin Porissa.
Jälkeenpäin olen kouluttautunut lisää monin eri kurssein ja vaativimpana näistä hierojan ammattitutkinto, ammattinimikkeellä koulutettu hieroja 2011-2012 Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa Tampereella.  
Kiitokset asiakkailleni, ilman teitä ei olisi yritystänikään.
.Työt jatkuu edelleen entiseen malliin. Hierontoja arkisin 9-17. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä ei ajanvarausta eikä hierontoja.    

 

 

Hoitolani on ollut koko ajan samassa talossa Harjavallankatu nelosessa. Olen kadun puoleisessa tilassa ollut muutaman vuoden. Palveluitani tukee ja täydentää viereisen huoneiston Sky kosmetologi Hanna-Leena Blomgren. Teemme jonkin verran yhteistyötä. Jouluna lahjakorttejani sai ostaa myös häneltä. Mainostimme myös asiakaspäiväämme yhdessä. 

 

 

 

 

 

Talossa on tehty mittavia remontteja viimeisen 15 vuoden aikana. Löysin äitini Liisan arkistoista vanhan valokuvan 80- luvulta, jolloin hän piti samassa talossa Palakauppa nimistä liikettä. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags