© 2016 by Minna Lepistö. Proudly created with Wix.com

January 6, 2020

November 24, 2019

November 7, 2019

November 4, 2019

October 21, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Joulukalenteri

November 30, 2017

Hyvää Joulun odotusta. Monille Joulun odotukseen kuuluu adventtikalenterin avaaminen, ennen se oli vain lasten puuhaa, mutta nykyisin kalentereita hankitaan jo perheen lemmikeillekin.  Tämä minun Joulukalenterini on vähän poikkeava yleisistä yritysten joulukalentereista. Yleensä niissä on joka päivälle alennus ja kehoitus ostaa tuote. Kalenterissani ei ole alennuksia.  Eikä esitelty yritykseni toimintaa, ainakaan pelkästään. Kalenterissa on vinkkejä itsetehtyihin joululahjoihin sekä terveysjuttuja.  

Osaan kannattaa suhtautua varauksella ja ihan maalaisjärjellä, sillä aina ensisijaisesti sairauksia ja vaivoja hoidetaan lääkärin ohjeiden mukaisesti. mm. syöpää, diabetestä, vakavia sydänsairauksia sairastavia tai pieniä lapsia ei tulisi hoitaa luontaislääkkein tai vanhan ajan hoitokeinoin. Eli perusterveille aikuisille vinkkejä. 

 

Tervetuloa seuraamaan kalenteriani: Minna 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags