Joulukalenteri

Hyvää Joulun odotusta. Monille Joulun odotukseen kuuluu adventtikalenterin avaaminen, ennen se oli vain lasten puuhaa, mutta nykyisin kalentereita hankitaan jo perheen lemmikeillekin. Tämä minun Joulukalenterini on vähän poikkeava yleisistä yritysten joulukalentereista. Yleensä niissä on joka päivälle alennus ja kehoitus ostaa tuote. Kalenterissani ei ole alennuksia. Eikä esitelty yritykseni toimintaa, ainakaan pelkästään. Kalenterissa on vinkkejä itsetehtyihin joululahjoihin sekä terveysjuttuja. Osaan kannattaa suhtautua varauksella ja ihan maalaisjärjellä, sillä aina ensisijaisesti sairauksia ja vaivoja hoidetaan lääkärin ohjeiden mukaisesti. mm. syöpää, diabetestä, vakavia sydänsairauksia sairastavia tai pieniä lapsia ei tulisi hoitaa luontaislääkkein tai vanhan ajan hoitokeinoin. Eli perusterveille aikuisille vinkkejä.

Tervetuloa seuraamaan kalenteriani: Minna

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square