Suomi 100

Hyvää Itsenäisyyspäivää ja onnea 100v Suomelle! Arvon kaikkien tähän julkaisuun oman itsenäisyyspäivän tervehdyksensä jättäneiden kesken pienen "sinisen" makean yllätyksen ja "henkivakuutuksen" . (suklaalevy ja heijastin) Arvonnan voittajan nimi julkaistaan joulukalenterissani 10.12.2017.

Voit osallistua arvontaan "Hieroja Minna Lepistö" FB sivulla kommentoimalla tätä julkaisua tai tällä sivulla alhaalla kommentoimalla. Toimii ainoastaan tietokoneella olevassa versiossa ei kännykällä/tabletissa. Eli silloin sinne Facebook sivulle kommentit.

Ensimmäisessä videossa kansalllislaulu:

Ja olihan tämäkin laitettava Sibeliuksen Finlandia!

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square