top of page

Joulukalenteri 13

Kalenterin luukussa 13 kerron vinkistä, jota olen itse käyttänyt monia vuosia. Ohje on muistaakseni Marttojen sivuilta, mutta enpäs nyt löytänyt sitä enää.

Joulun aikaan moni innostuu lämmittämään pitkästä aikaa leivinuunia. Pitkään käyttämättömänä ollut tulisija ei välttämättä vedäkään ihan heti hyvin. Saattaa hieman tuprauttaa savua huoneeseen ja vaikka kuinka heti tuulettaa savun haju on monta päivää ikävästi aistittavissa. Itse käytän hyvän tuuletuksen jälkeen kahvinporoja. Ostan monesti ihan tätä varten valmiiksi sitä kaikista halvinta (ja voimakkaimman hajuista) kahvia kaupasta. Kahvia laitetaan huoneeseen useampaan ruokalautaseen tasainen kerros. Kahvinporot keräävät hajun itseensä. En ole näitä poroja käyttänyt enää tämän jälkeen vaan laittanut ne pois. Joillakin on jauhamattomia paahdettuja kahvipapuja kauniissa lasipurkissa aina pöydällä, raikastaa sisäilmaa kivasti.

Perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen ja mielestäni kokeilemisen arvoinen .

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page