top of page

Joulukalenterin luukku 21

Joulu jo valmis? Itselläni on tänä vuonna ollut joulun valmistelut ihan melkein aloittamatta. Muutamat lahjat on hankittu kaapeissa en aio tänä(kään) jouluna aikaani viettää :D Kaikkea kivaa olen silti tehnyt mm. ollaan tehty tyttären kanssa mm. jalkakylpypommeja ja ihania pieniä piparkakkutaloja. Vieläkö ehtisi tekemään suloisia pasta-enekeleitä?

Aattohan on vasta sunnuntaina. Vielä on aikaa runsaasti jäljellä. Jouluenkeli pastasta syntyy näin: Tarvikkeet:erimuotoisia pastoja: penneä vartaloksi, farfallea siiviksi, fusillia ja riisinjyviä hiuksiksi valkoinen puuhelmi pääksi kuumaliimaa ja liimapyssy akryylimaaleja glitteriä kynsilakkaa Katso koko ohje: https://www.meillakotona.fi/artikkelit/voi-farfalle-miten-ihana-jouluenkeli-joulun-sopoimmat-koristeet-tehdaan-pastasta

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page