top of page

Peruutukset


Ystävällisesti pyydän huomioimaan, että sairastuessasi peruutat aikasi hyvissä ajoin. Minulla on jonossa asiakkaita, mutta valitettavasti harva tulee tunnin varoitusajalla. Eli mikäli olet influenssassa et todennäköisesti ole vielä 3pv.n kuluttua terve. Vatsatautiepidemian aikana pyytäisin että jos perheessäsi on tätä ethän tule tartuttamaan hierojalle. Minulla käy paljon iäkkäitä ihmisiä, joiden ei tulisi saada vatsatautia. Näin on tosi kivasti asiakkaani huomioineetkin ja olenkin tosi yllättynytkin kuinka hyvin tämä on toiminut.

Hyvät asiakkaat. Pyytäisin huomioimaan, että sairastuessanne perutte aikanne hyvissä ajoin. Ollessasi kuumetaudissa tai vatsataudissa ette tervehtymisen jälkeenkään ole heti hierontakunnossa. Minulla on pitkät jonot hierontoihin ja olisin todella kiitollinen mikäli perutte aikanne viimeistään kolmea arkipäivää ennen varattua aikaanne. Tietysti mikäli sairastut yön aikana vatsatautiin tottakai peruutat aamulla 8.00! ETHÄN TULE VATSATAUTISENA TAI KUUMEISENA HIEROJALLE. Minulla paljon iäkkäitä henkilöitä asiakkaina ja tartunta voi olla heille kohtalokas.

Tosi hienosti suurin osa asiakkaistani on näin toiminutkin. Suuret kiitokset heille. Muutoin saman päivän peruutuksista veloitan 50% hoidon hinnasta. Tämä ei ole sakko vaan korvaus varatusta/käyttämättömästä ajasta. Kokonaan peruuttamattomista veloitetaan täysi hinta.

Petuutukset 040 4133156/ Minna

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page