Peruutukset


Hyvät asiakkaat. Pyytäisin huomioimaan, että sairastuessanne perutte aikanne hyvissä ajoin. Ollessasi kuumetaudissa tai vatsataudissa ette tervehtymisen jälkeenkään ole heti hierontakunnossa. Minulla on pitkät jonot hierontoihin ja olisin todella kiitollinen mikäli perutte aikanne viimeistään kolmea arkipäivää ennen varattua aikaanne. Tietysti mikäli sairastut yön aikana vatsatautiin tottakai peruutat aamulla 8.00! ETHÄN TULE VATSATAUTISENA TAI KUUMEISENA HIEROJALLE. Minulla paljon iäkkäitä henkilöitä asiakkaina ja tartunta voi olla heille kohtalokas.

Tosi hienosti suurin osa asiakkaistani on näin toiminutkin. Suuret kiitokset heille. Muutoin saman päivän peruutuksista veloitan 50% hoidon hinnasta. Tämä ei ole sakko vaan korvaus varatusta/käyttämättömästä ajasta. Kokonaan peruuttamattomista veloitetaan täysi hinta.

Petuutukset 040 4133156/ Minna

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Minna Lepistö. Proudly created with Wix.com