May 14, 2020

May 7, 2020

April 25, 2020

April 24, 2020

April 18, 2020

April 16, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Oletko tutustunut jo tähän?

May 24, 2018

Tällä hetkellä suuressa suosiossa on Gua Sha tai Qua-Sha mitenkä sen kukakin kouluttaja haluaa kirjoittaa. Puhutaan myös Skrabasta, krapasta tai kammasta. Ihan sama asia ja väline on kyseessä. Vielä löytyy kotimainen Mutjutin, jonka ulkonäkö on erillainen, mutta ideologia sama. Osa kouluttajista suosii rajujakin tekniikoita, mutta niitin en ole itse tutustunut. Kävin viimesyksynä Jukka Harjun koulutuksessa aiheesta ja ostin kurssilta muutamia välineitäkin. Osa asiakkaistani jotka hankkivat silloin täämän oivallisen kotihoitoon sopivan välineen ovat olleet tosi tyytyväisiä. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Minna Lepistö. Proudly created with Wix.com