top of page

Oletko tutustunut jo tähän?

Tällä hetkellä suuressa suosiossa on Gua Sha tai Qua-Sha mitenkä sen kukakin kouluttaja haluaa kirjoittaa. Puhutaan myös Skrabasta, krapasta tai kammasta. Ihan sama asia ja väline on kyseessä. Vielä löytyy kotimainen Mutjutin, jonka ulkonäkö on erillainen, mutta ideologia sama. Osa kouluttajista suosii rajujakin tekniikoita, mutta niitin en ole itse tutustunut. Kävin viimesyksynä Jukka Harjun koulutuksessa aiheesta ja ostin kurssilta muutamia välineitäkin. Osa asiakkaistani jotka hankkivat silloin täämän oivallisen kotihoitoon sopivan välineen ovat olleet tosi tyytyväisiä.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page