May 14, 2020

May 7, 2020

April 25, 2020

April 24, 2020

April 18, 2020

April 16, 2020

April 12, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Lahjakortti

December 6, 2018

Lahjakortti hierojalle on aina mukava saada lahjaksi. Tälle joululle on myyty jo tosi paljon ihania hierontoja.  Esimerkiksi tunnin klassinen hieronta 42€ asiakkaan toiveen mukaan joko kevyesti tai hoitavasti tehtynä. Tai miltä kuulostaisi ihanan rentouttava intialainen päähieronta istuen? Hinta vain 33€ ja kesto puoli tuntia.
Hunajahieronta on talveen sopiva hemmottelu. Tunnin hoito sisältää hierontaa hunajatuoksuisella öljyllä, hunajalla hoitoa sekä lämpöpakkauksen vaikutuksen ajan niskan hierontaa. Tämä on kevyttä rentouttavaa hoitoa :vain 55€

Muutama ajatus hierojan näkökulmasta, jotka kannattaa ottaa huomioon lahjakorttia ostaessa:
Onko lahjan saaja käynyt ennen hieronnassa?
Onko lahjan saajalla kenties oma luotto-hieroja jolle kortti kannattaa ostaa?
Onko lahjan saaja syöpähoidossa tai juuri ollut leikkauksessa?
Voiko 85 vuotiaalle mummolle ostaa 120min kokovartalohieronnan?
Miten 100km päässä asuva pitkää työpäivää tekevä pääsee hierontaan?


Välillä lahjakortin on saanut henkilö, joka ei halua missään tapauksessa hierontaa. Näistä soitellaan, että voiko myydä/lahjoittaa kortin eteenpäin. Vähän lahjan idea kärsii vaikkakin se joka tulee hierontaan on yleensä tosi tyytyväinen. Joskus joku on tosissaan pettynyt ettei kortti ollutkaan sinne tuttuun paikkaan. Syöpähoidossa tai juuri leikkaushoidossa ollut ei voi tulla hierontaan. Syöpähoidossa joutuu odottamaan turhankin kauan. Tämä kannattaa huomioida, vaikka tuntuisi että hieronta tekisi juuri tähän kohtaan oikein hyvää. 
Iäkkäitäkin voidaan hieroa, mikäli he pääsevät hierontaan ja pystyvät olemaan joko istualtaan tai makuulla hieronnan ajan. Melkein lahjakortilla neuvoisin ottamaan puolen tunnin aikoja useamman. Ja sitten tuo pitkää työpäivää tekevä sukulainen, jolla aina joka paikka kipeä, mutta ei ehdi hierojalle. Mikäli henkilö ei ole vakituinen asiakkaani, jolle jo varattu iltapäivään vakipaikka en valitettavasti pysty ottamaan tällä hetkellä uusia asiakkaita iltapäiviin tai iltoihin (15 --> eteenpäin) 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags