top of page

Venyttelyopas

​Yritykselläni on ilo tarjota nyt asiakkailleni venyttelyopas! Olen hankkinut vuodeksi 2019 lisenssin Relevon venyttelyoppaaseen. Jatkosta päätetään palautteiden perusteella. Toimi seuraavasti: Klikkaa kohtaa, jossa vaiva ja kyseisen lihaksen/lihasryhmän venyttelyharjoite aukeaa. Klikkaa värillistä lihaksen nimeä ja venyttelyvideo aukeaa uuteen ikkunaan. Oppaassa on videoilla ohjattu venyttelyliikkeitä, joita voit tehdä kotona. Huomioi kuitenkin, jos olet saanut omat liikkeet fysioterapiasta, että ne ovat mitoitettu juuri sinun vaivaasi.

Klikkaa tästä päästäksesi oppaaseen--> OPAS

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page