top of page

Äitienpäivä

Muista äitiä lahjakortilla hierontaan. Lahjakortti hierontaan on ihana lahja. Voit muistaa äitiä vaikkapa jollakin seuraavista:

45min klassisella hieronnalla (35€)

- ajassa ehtii hyvin hieromaan hoiravin ottein koko selän hoitavasti tai vaikkapa kädet ja niskahartiaseudun. Riippuen tietenkin asiakkaan koosta ja kuinka tiukat lihakset ovat. Myös ajan käyttöön vaikuttaa, se mitä asiakas hakee hieronnalta: Mikäli kyseessä rentoutuminen voidaan hieroa ajan puitteissa enemmänkin, jos taas jokin ongelmakohta johon halutaan panostaa voi 45min olla hyvä aika hyvinkin pienelle alueelle. Asiakkaan ikä ja sairaudet pitää ottaa aina huomioon ajoitusta miettiessä.

30min rentouttavalla intialaisella päähieronnalla (33€)

- ihana rentouttava hoitokokemus. Hierotaan asiakkaan istessa vaatteiden päältä: yläselkä, olkavarret, niska, pää, kasvot ja korvat. Lisää aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja rentoutumista.

kymmenen kerran niska-hartia hieronnalla 10x 30min (290€ )

- puolentunnin aika on sopiva niska-hartiaseudun käsittelyyn. Tämä voidaan tehdä asiakkaan ollessa makuulla tai istuessa. Hoitopöydässäni on systeemi, jossa asiakas istuu ja saa silti pään kasvoaukkoon ja kädet käsitukiin rennosti. Vaihtoehtoisesti 30min ajalla voidaan hieroa kädet ja niskaa asiakkaan ollessa selinmakuulla.

90min rentouttavalla kuumakvihieronnalla (75€)

- Rentouttavasti hierotaan kuumilla kivillä koko asiakas, sopii erityisesti kylmällä ilmalla "nautittavaksi" Tämä on ns. hiljainen hoito, jossa rentoutuminen on "se juttu" Ei kuitenkaan sovi mm. sydänsairaille ja jos saunominenkin tekee huonoa.

Jokin muu hieronta tai hieronnan kesto? Katso kaikki hieronnat täältä: Hieronnat

Palvelen maanantaista perjantaihin 9.00- 17.00 Aamun ja keskipäivän aikoja on saatavilla melkein aina kohtuullisessa ajassa. Iltapäivän ajat on jo pitkälle varattuja. Huomioitan tämän ostaessasi lahjakorttia. Iltoihin/viikonloppuihin ei ole mahdollista saada hierontaa lahjakortilla.

Postitettaessa lisätään +3€ maksu (postimerkki ja plusmerkki) Huomaathan, etten ole vastuussa postin kulun nopeudesta.

kuva: Sari Karhu/ Hoidon Iloa. Kuvattu Raumalla 2016

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page