top of page

Syksy saapuu

Olet tervetullut hierontaan arkisin 9.15 - 17.00. Teen hierontoja osoitteessa Harjavallankatu 4A7, HARJAVALTA. Ajanvaraus 040 4133156.

Asiakashoitojen aikana vastaaja, jätä soittopyyntö niin soitan sinulle. Muistathan tilata aikasi hyvissä ajoin. Varsinkin aamun ja iltapäivän ajat on usein täynnä. Keskiväivään saattaa päästä vielä "huomenna". Uusia yli 17.00 meneviä hieronta-asiakkaita ei tällä hetkellä mahdu kalenteriin. Kuumakivihierontaan voi varata aikoja, kun ilmat viilenevät. Olen menossa oppimaan uutta 7-8 syyskuuta, mutta siitä infoa kurssin jälkeen.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page