top of page

Purentalihaksiakin voi käsitellä


Purentalihasten käsittely 45min tai 60min. Hoidossa asiakas on selinmakuulla hoitopöydällä ja käsittelen purentaan vaikuttavia lihaksia. Näitä käsitellään mm. päästä, kasvoista, suun sisältä, kaulalta, niskasta, hartioilta.

Yleensä asiakkaat kokevat hoidon tehokkaana, mutta jälkeenpäin hyvinkin rentouttavana. Suun sisäisiä purentalihaksia hierotaan vain hetki ja käytän tässä kohtaa hoitoa kumihanskoja. Yllättävää on monista, ettei se ollutkaan niin erikoista kuin odotti. Hoito voi tuntua, mutta ei olla koskaan kivuliasta. Asiakkaan kanssa sovimme tästä ennen hoidon aloitusta ja jos vähääkään tuntuu pahalta asiakas nostaa kätensä merkiksi, että nyt

hoitaja keskeyttää sen hetkisen otteen.

Purentalihasten kireyteen voi vaikuttaa moni asia stressistä, narskutteluun. Tästä voi aiheutua päänsärkyä, niska-hartiakipuja, huimausta, korvien soimista ym. ym.

Olen käynyt Harri Rovion kurssin SataEdunssa 07-08-09.2019 ja tarjoan tätä hoitoa asiakkailleni syys-lokakuun 2019 kokeiluhintaan 30€/45min tai 35€/60min Hinnoittelu koskee vain uusia aamupäivään sijoittuvia aikoja. Iltapäivät ovat minulla pitkälle varattuja ja ilta-asiakkaita en ota uusia tällä hetkellä ollenkaan. Muistathan kertoa aikaa varatessasi, että haluat purentalihaskäsittelyyn.

Varaukset ja tiedustelut 040 4133156/ Minna Lepistö Hierontojen aikana vastaaja. Soitan tauolla takaisin. Muistathan kertoa aina nimesi ja puhelinnumerosi sekä tietenkin asiasi.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page