top of page

Kotihierontaa

Tervehdys asiakkaat ja kaikki muut, jotka olette löytäneet tämän blogini. Pahoittelen jo heti aluksi kirjoitusvirheiden suurta määrää. Asia on kuitenkin se tärkein, eikö vain?

Nyt moni ei pääse haluamaansa hierontaan ja koitan jakaa täällä teille vinkkejä.

Useampi elää epävarmuudessa, kuinka kauan tämä maailmantilanne kestää. Ensin arvio oli 1-3kk sitten syksyyn ja eilen uutisissa sanottiin, että ollaan loivennettu niin paljon, että voi kestää jopa loppuvuoden. Kohta on monella kaikki kaapit ja komerot siivottuna ja tylsyys iskee. Käsiäkin särkee, mutta hierojalle ei uskalleta mennä vallitsevan tilanteen vuoksi. Oletko vapaaehtoisessa karanteenissa ilman oireita? Voit seuraavan videon avulla hieroa puolisoasi kotioloissa. Muistathan kuitenkin, että hierotaan vain "terveitä" henkilöitä. Kannattaa hieroa ennemmin kevyesti kuin liian voimakkaasti. Kevyt hierontakin on tehokasta. Turvallisinta käsien hieronnassa on muistaa kaksi asiaa: älä hiero liian lujaa ja aina sydämeen päin. (poikkkeuksena poikittaiset otteet) Mikäli toisella teistä on flunssainen olo ÄLÄ HIERO! Seuraavassa on Janican video: miten voit hieroa kotona puolison kädet.

Olen saanut Janicalta tähän jakamiseen luvan.

Alla on sama video englanniksi tekstitettynä:

Janican yhteystiedot:

m.me/PilatesJanica

info@pilatesjanica.com

http://pilatesjanica.com

https://www.instagram.com/pilatesjanica Pilates, BM Ballet &venyttely-Pilatesmatkat-työhyvinvointi-ryhmäliikuntatunnit-yksityistunnit Myös Instagramissä Pilates Janica &BMBalletFinhttps://www.instagram.com/pilatesjanica/https://www.instagram.com/bmballetfin/ En ole saanut tästä postauksesta rahaa tai muuta taloudellista etua.

Pysytään terveinä!

- Minna Lepistö

koulutettu hieroja

www.hermoratahieroja.net

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page