Minna hieroo

Kuvia hieronnasta ja minusta. Hieron tänä kummallisena aikana edelleen. Saavuthan hierontaan vain täysin terveenä. Mikäli perheessäsi tai läheisissä työkavereissa on epäilty tartunta niin siirräthän aikaasi. En nyt ota vastaan myöskään ihan perus-flunssaisia. Suojelen näin muita asiakkaita ja itseäni. Nyt lähdetään flunssassa aina olettamuksesta, että on tätä hurjaa tautia. Halutessasi käytän hieronnan aikana suojamaskia ja kertakäyttökäsineitä. Ilmoitathan tästä ennen saapumistasi, jotta osaan varautua.

Asiakkaiden välillä pidän pitkät tauot. Saavuthan silti omalle ajallesi silloin, kun aikasi on. Tauko on tarkoitettu siivoukseen, kirjaamiseen sekä omaan ruokailuun yms. Mikäli tulet myöhässä en ehdi ennen seuraavaa tehdä siivousta. Hoitolassani on ennenkin siivottu ja desinfioitu hoitopöytä/kasvoaukon geelipehmuste joka asiakkaan välillä. Nyt tämän maailmantilanteen vuoksi desinfioin muitakin kohteita. Lisäksi jokainen asiakas saapuessaan hierontaan pesee ensimmäisenä kädet. Käytössäsi on tämän lisäksi käsidesiä. Mikäli sinusta tuntuu, ettet halua tulla hierontaan pyydän perumaan aikasi nyt heti. Vielä on asiakkaita, jotka voivat olla jonossa juuri tuohon aikaasi. Mikäli tunnet itsesi sairaaksi voit lyhyelläkin ajalla perua aikasi. Tämä peruutusmahdollisuus koskee vain jos tunnet äkillisesti sairastuneesi juuri ennen hierontaa.

Seuraan jatkuvasti tilannetta Harjavallassa ja Satakunnassa. Mikäli näyttää siltä, että pandemia tavoittaa meidät ilmoitan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti muutoksista. ÄLÄ TULE HOITOLAAN PERUMAAN AIKAASI! Mikäli olet sairas tai riskiryhmäläisenä haluat välttää kontakteja peru aika puhelimitse. Peruutus tulee tehdä heti kun tiedät ettet ole tulossa.

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square