Alennuskoodi

Muista äitiä

Tänä vuonna monet äitienpäivälahjat annetaan etänä/ lähetetään postitse. Moni äiti ei uskaltaudu hoitamaan itseään hoitoloihin ja mikä onkaan ihanenpaa, kuin saada paketillinen itsehoitotuotteita. Antaisitko äidille tai mummille lahjaksi hyvää oloa. Klikkaa paketit täältä.

Tarjoan sinulle -10% alennuskoodin iloisetvarpaat.fi –verkkokaupassa

koodisi on 61911 Huomaathan, että verkkokaupasta löydät paljon muutakin, kuin jalkojen-hoitotuotteita. esim. desinfiointi, suojamaskit, vartalonhoito ym..

Koodi on osa kumppanuusmarkkinointi ohjelmaa ja saan jokaisesta teistä alennuksen omiin ostoksiini. Sama yritys, joka pitää kuluttaja asiakkaille iloisetvarpaat verkkokauppaa myy myös hoitoloihin mm. desinfiointiaineita, suojamaskeja, hierontaöljyjä ja järjestää erilaisia kursseja hierojille,

jalkahoitajille ja kosmetologeille.

Ihanaa kevättä, hyvää äitienpäivää ja pysytään terveinä -Minna

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square