Perusta Holvi verkkokauppa

Onko putiikkisi myynti pysähtynyt? Oletko tehnyt verkkokurssin ja mietit miten myyt sitä? Mistä edullinen ja yksinkertaisesti toteutettava verkkokauppa? Itse olen ollut Holvi:n asiakas monta vuotta ja ollut tyytyväinen. Holvin verkkokauppa puhuu suomea ja siellä asiakkaasi voi maksaa turvallisesti. Kuittikin on välittömästi asiakkaasi sähköpostissa ja tilaus sinun sovelluksessasi sekä

tietenkin myös sähköpostiisi tulee ilmoitus. Yksinkertainen verkkokauppa on helppo ja yksinkertainen Holvissa toteuttaa. Suosittelen lämpimästi. Katso linkistä mitä Holvi voi tarjota sinulle. Holvissa onnistuu myös mm. kirjanpito sekä voit halutessasi tilata pankkikortin. Myös verkkolaskujen luonti ja lähetys sekä vastaanotto. Katso mitä kaikkea se voi olla. Voit valita sellaisen paketin, jonka tarvitset. Sinun ei tarvitse ottaa kaikkia palveluita.

Itselläni on pelkästään verkkokauppa ja se maksaa 8€/kk + provisio myynneistä. Tosin tällä hetkellä taitaa osa palveluista olla maksuttomia tai ainakin alennettuja. Katso linkistä tämän hetkiset hinnoittelut ja tilaa Holvin verkkokauppa.

#affiliate

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square