top of page

Hieroja Minna Lepistö

Hieron edelleen

Valmistuin keväällä lähihoitajaksi Sataedusta ja teen hierojan työni ohella myös lähihoitajan työtä.

Hieron edelleen 3-4 päivää viikosta. Hieronnat osoitteessa Harjavallankatu 4a 7, Harjavalta. Kokemäen toimipiste on suljettu lopullisesti. Aika ei yksinkertaisesti riittänyt kahden toimipisteen välillä ajamiseen. Vapaita aikoja löytyy vielä aika hyvin. Jos ei sopivaa ihan kuluvalle viikolle aina löydy, niin sitten ainakin seuraavalle viikolle. Iltapäivän ajat meneekin sitten yleensä jo pidemmälle. Iltoihin en ota uusia asiakkaita. Olet lämpimästi tervetullut hierontoihin.


Hinnat

Ajantasainen hinnasto löytyy täältä: https://www.hermoratahieroja.net/yhteystiedot-hinnasto

Puolen tunnin hieronnassa voidaan hieroa esimerkiksi yläselkä, niska/hartiaseutu. Tunnin hieronnassa ehtii jo kunnolla koko selän hieromaan. Puolentoista tunnin hieronnassa onnistuu rentouttava kokovartalohieronta. Kahden tunnin hieronnassa ehtii hyvin koko vartalohieronnan. Huomaathan, että ajat viitteellisiä. Mikäli olet pieni ja hento tai isokokoinen, urheilullinen ajat eivät luultavasti pidä paikkaansa. Tai haluat, että hieronnassa keskitytään tiettyyn kohtaan/vaivaan ajat eivät silloinkaan pidä paikkaansa. Jos et ole koskaan aiemmin käynyt hierojalla aika kannattaa varata puhelimitse.


Lahjakortit Huomioittehan lahjakorttia ostaessanne, että hierontaa saatavilla arkisin 9 - 17.00 Kello 15.00 jälkeen olevia aikoja voi joutua odottamaan pidempäänkin. En ota hieronta-asiakkaita ollenkaan lauantaisin tai sunnuntaisin. Kotikäyntejä en enää tee myöskään ollenkaan.


Saapuminen

Talon sisäpihalla on asiakaspaikoitus ( 2 paikkaa). Vapaita parkkipaikkoja löytyy myös terveyskeskukselta.

Saavuthan ajallesi muutamaa minuuttia aiemmin, jotta hieronta alkaa sovittuna aikana. Liian aikaisin ei kannata saapua, sillä minulla ei ole odotustilaa. Pyrin siihen, että asiakkaiden välissä olisi hyvä aika siirtymiin ja siivoukseen. Sään salliessa pyrin avaamaan ulko-oven ja jos se on auki voi tulla jo ajallasi.

Jos saavut myöhässä aika on hieronta-ajastasi pois. En voi hieroa seuraavan asiakkaan ajalla sinua.


Maksaminen

Maksutapoina käy käteismaksu, korttimaksu, etukäteismaksu tilille, lahjakortti, e-passi hyvinvointi, Smartum hyvinvointi sovellusmaksu. (hyvinvointisovelluksilla voi maksaa vain klassista hierontaa) En myy hierontaa velaksi. Pois lukien Metalsin sairauskassan lähetteellä ja muut vastaavat työnantajan sopimukset, jotka edellyttää laskulla maksua. Kelakorvausta ei saa hieronnoista.


Lahjakorttikauppa


Nettiajanvaraus
コメント


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page