top of page

Kokemäen hoitola sulkeutunut. Hieronnat jatkuvat edelleen Harjavallassa

Kokemäen hoitotilani on suljettu ja avaimet luovutettu takaisin vuokranantajalle. Kaikki hieronnat ovat ajanvarauksella osoitteessa Harjavallankatu 4a7, Harjavalta.


Välillä kysellään laitoskäyntejä ja kotikäyntejä. Tällä hetkellä kaikki hieronnat toteutetaan hoitolassani Harjavallassa. Ne asiakkaat, joiden kotikäynnit ovat marraskuulla 2022 sovittu edelleen jatkuviksi kotikäynteinä jatkuvat entiseen tapaan, myös vuonna 2023.


Saan aina välillä palautetta, kun en vastaa puhelimeen. Asiakkaan ollessa hieronnassa se aika on varattu hänelle ja puhelimeni on silloin äänettömällä. Joskus asiakkaiden välissä ei ole aikaa soittaa

tulleisiin puheluihin. Helpottaaksesi yhteydenottoani jätä viesti: ääniviesti vastaajaani, tekstiviesti tai WhatsApp viesti, jossa kerrot nimesi (etunimi+sukunimi) ja asiasi. " onko 15.12 tai 16.12 vapaita aikoja 60min aikoja? Mikä aika vaan sopii?" terv. Erkki Esimerkki" " onko viikolla 2 vapaita aikoja? Pääsen joka päivä tulemaan 15.30. terv. Erkki Esimerkki"

" peruutan aikani joka on 15.1.2023 kello 9.00, soitan uutta aikaa kun saan työvuoroja. terv. Erkki Esimerkki"


Varaa hieronta-aikasi kätevästi nettivarauksesta tai soita ma-pe 9-17 välisenä aikana: 040 4133 156/ Minna ( hierontojen aikana vastaaja ) Hinnaston löydät täältä: https://www.hermoratahieroja.net/yhteystiedot-hinnasto Nettivaraus löytyy täältä: https://www.hermoratahieroja.net/nettiajanvaraus

Lahjakorttikauppa löytyy täältä: https://gifti.fi/shop/tmiminnalepisto/

Maksuvälineinä toimii käteinen ja pankkikortti. Klassisen hieronnan voi maksaa myös e-passin hyvinvoinnilla ja Smartum hyvinvointisovelluksella. Yksityishenkilöille ei ole mahdollista kirjoittaa laskua. Lahjakorttihierontoihin saapuvat esittävät lahjakortin hieronnan yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Voit myös maksaa itsellesi etukäteen hierontasaldoa.


Tervetuloa hierontaan.



Vielä muistutuksena: Muistathan siirtää/perua sopimattoman aikasi viimeistään 24h ennen aikaa. Ethän tule sairaana. Luvattoman paljon viimehetken peruutuksia muutamaa tuntia ennen hierontaa ja syynä liian usein se; että on oltu jo viikon kipeä. Jos sairastut flunssaan/koronaan/mahatautiin yms. tarttuva tauti et ole vielä samalla viikolla hierontakunnossa, koronassa ja flunssassa tuskin vielä seuraavallakaan viikolla. Myös leikkauksista toipuvat peruvat aikansa hyvissä ajoin. Arvosta aikaani ja peru aikasi heti sairastuessa tai tietäessäsi ettet ole tulossa hierontaan varaamallasi ajalla jotta saan siihen toisen maksavan asiakkaan. Sairaana ei myöskään saa tulla hoitolaan sisälle peruuttamaan aikaa. Se, että joutuu töihin tai ei ole rahaa ei ole syy perua hieronta enää myöhemmin kuin 24h ennen hierontaa.







Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page