top of page

Hunajahieronta

 

Hunajahieronta on ihana hemmotteleva hoito. Hunaja hoitaa ihoa, hieronta lihasta ja rentouttava olotila mieletä. Alunperin hoito on Virosta ja Venäjältä Suomeen saapunut. Siellä naiset ovat tunnettuja siitä, että he ovat erittäin tarkkoja ihonhoidostaan. Monet ovat käyneet hunajahieronnassa Viron terveyskylpylöissä.
 

Vaikuttava hunaja valitaan asiakkaan toiveiden mukaan. Lihaksia rentouttava, nesteitä poistava, stressaantuneelle ym.. Hunajaan on yhdistetty erilaisia yrttejä sekä eteerisiä öljyjä, joilla saadaan erilaisia vaikutuksia aikaiseksi. 

Kontraindikaatiot eli esteet hieronnalle

 

Diabetes ehdoton kielto mikäli on pistoshoito
Diabetes tablettihoito, jos asiakas muuten hyväkuntoinen osa hoitona → EI kokovartalolle

Raskaus ehdoton ei → puhdistaa voimakkaasti "Odotus ja uusi elämä on todella  arvokas asia ei tehdä mitään mikä voisi sitä vahingoittaa"

Vakavat sydänsairaudet esim. tahdistin

Hunaja – allergia

Avohaavat

Leikkauksesta toipumiset

Syöpähoidoista toipumiset

Ei karvaisiin miehiin hujanalla hierontaa, voi laittaa kääreenä

Asiakkaan kunto huomioiden

Asiakas lepäilee rentona hierontapöydällä. Selkää käsitellään aluksi yrttiöljyllä ja sen jälkeen levitellään hunaja. Hunajalla hierotaan hetki, jonka jälkeen laitetaan lämpökääreet, Kääreiden vaikutuksen jälkeen hierotaan koko selkä hyvin yrttiöljyllä. Kaikki tässä hoidossa käytettävät tuotteet ovat valmistettu ja suunniteltu nimenomaan juuri tätä hoitoa varten kouluttajan toimesta. 
 

Sunflowers
Honey Jars
bottom of page