© 2016 by Minna Lepistö. Proudly created with Wix.com

Nettiajanvaraus on toistaiseksi suljettu!
Haastattelen jokaisen hierontaa tilaavan puhelimitse. 
Hieron vai täysin oireettomia asiakkaita.
Mikäli olet ollut alle 2vk sitten ulkomailla et voi saada hierontaa. 
Mikäli lähipiirissäsi on epäily/tartunta peru aikasi.
Mikäli kuulut itse riskiryhmään ikäsi tai perussairautesi vuoksi älä tule hierontaan.
Voit soittaa jos sinua mietityttää hierontaan tulo.
Ymmärrän peruutuksen ilman mitään syytääkin.
 

 

Nyt kokeilussa myös nettiajanvaraus. Varaa aikasi nettiajanvarauksesta tai tuttuun tapaan puhelimitse. Nettiajanvarauksessa tällä hetkellä seuraavat 7 arkipäivää näkyvillä. Muut ajat soittamalla.  Ajavarauspuhelin arkisin 8.00 - 17.00 040 4133156. 

Valittavanasi on klassista hierontaa eri pituuksina, hermoratahierontaa, intialaista päähierontaa sekä purentalihaskäsittelyä.

Hinnat tästä

Ihan kaikki palvelut eivät ole nettiajanvarauksessa: Kaikki nettiajanvarauksen hieronnat ovat osoitteessa Harjavallankatu 4 a 7, Harjavalta. Kuumakivihieronta ja hunajahieronta varataan puhelimitse, koska molempiin pitää minun hierojana varata ennen ja jälkeen asiakasta pidempi aika, kuin ajanvarauksen automaattinen 15 minuuttia. Mikäli olet liikuntarajoitteinen varaathan aikasi puhelimessa ja kerrot, että tarvitset enemmän aikaa kuin tuo 15 minuutin väli. 

​Hermoratahierontaa otetaan aluksi 5x viikon välein ja nämä ajat varataan myös puhelimitse, toki voit varata yhden hermoratahieronnan ja tulla siihen, mutta en voi luvata seuraavia neljää aikataulun mukaisesti viikon välein.
 

Hierontaan voi tulla jonkin tietyn vaivan vuoksi tai rentoutumaan. Tervetuloa