Peruutukset ja sairastuminen

Ensin korona tiedote ja sen jälkeen normaalit peruutusehdot. 
Pyydän kaikkia huomioimaan, että nyt noudatetaan ehkä liioiteltua tarkkuutta, jotta emme menisi enää kevään 2020 aikaan, jolloin kalenterini oli maailmantilanteen vuoksi tyhjä.
Jos saan itse flunssan, ihan tavallisenkin olen luultavasti viikon kotona ilman palkkaa.
Kiitos kaikille ihanille asiakkaille, jotka kaikesta huolimatta on käyneet
hieronnassa sekä teille, jotka muutitte aikanne hyvissä ajoin
Sain näin järjestettyä kalenteria ja joku uusikin asiakas sinne näin mahtui. 


Luethan sivun lopusta peruutusehdot! Peruutukset mielellään heti, kun tiedät ettet pääse ajallasi!
Peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen veloitan puolet hoidon hinnasta ja unohdetuista/ajan jo alettua peruutetuista koko hinnan. 

Blue and Green Self-Quarantine Guidelines Coronavirus Poster.png

Eikö varaamasi aika ollutkaan sopiva? 
 

Ystävällisesti pyydän ilmoittamaan epäsopivasta ajasta hyvissä ajoin, jotta voin tarjota sitä aikaa toiselle asiakkaalle. Kalenterini on melko täynnä,
mutta unohdukset ja viime hetken peruutukset aiheuttavat hinnan nostopaineita.
Olisi tärkeää, että epäsopiva aika peruutettaisiin useita päiviä aikaisemmin.

Näin varmistellaan, ettei hieroja ole työttömänä, eikä muille asiakkaille myydä "ei oota". Peruutukset kuitenkin viimeistään kokonaista kolmea vuorokautta (72 tuntia) ennen varattua aikaa (vuoden 2016 peruutukset vanhoin ehdoin) .


Myöhemmin kuin 24h ennen varattua aikaa siirretyt/ peruutetut/ unohdetut hoidot: veloitan täyden hinnan. Unohdus maksu ei ole sakko tai rangaistus, sillä jokainen joskus unohtaa,  vaan se on maksu ajastani joka on sinulle varattu. 

Arvosta työtäni ja peruuta epäsopiva aikasi hyvissä ajoin! 

Vuoden 2017 tammikuun alkupuolella tuli käyttöön sähköinen asiakasrekisteri. Rekisteristä lähtee myös automaattisesti muistutusviesti ajastasi. Tämä toiminto vaatii asiakkaalla olevan kännykkänumeron. HUOM! muistutusviestiin ei voi vastata!

 

 

Oletko sairaana? 
 

Sairastuttuasi tai mennessäsi leikkaushoitoon peru aikasi hyvissä ajoin. Myös flunssaan sairastuessasi peru aikasi ajoissa, älä odota aamun "ihmeparantumista". Kuumetaudista toipilaana ei ole hyvä tulla hierontaan. Mikäli olet epävarma oletko siinä kunnossa, että sinua voi hieroa käy lääkärissä ja kysy lääkärin mielipide asiaan. Ethän ota flunssarokotetta samana päivänä hieronnan kanssa. Humalassa tai krapulassa ei voi myöskään saada hierontahoitoja. Samana aamuna voi yön aikana sairastunut vatsatautinen tai sairauskohtauksen saanut vielä perua aikansa kello 8.00 mennessä (ei koske sairauksia jotka ilmenneet jo aikaisemmin). HUOM! en hiero sairasta, hoitolaan ei saa tulla sairaana perumaan aikaa!
 

Työeste ei ole syy saman päivän peruutukseen. Kerrothan tekstiviestillä peruuttaessasi aina koko nimesi ja minkä ajan peruutat. Mikäli et saa vastausta tekstiviestiisi en ole sitä saanut. Ajanvaraus arkisin 9.00 -17.00 numerossa:

040 4133156 hierontojen aikana voit jättää viestin vastaajaan.

Unohditko milloin aikasi on? 

Talleta aina antamani ajanvarauskortti niin et epähuomiossa laita kalenteriisi väärää päivää. Tiedustele aikaasi hyvissä ajoin, mikäli ajanvarauskortti on kadonnut. 
Saat 24h ennen aikaasi automaattisen muistutusviestin ajastasi!
 

Pakollinen lakiteksti

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).” Kuluttajariitalautakunta (www.kuluttajariita.fi)