top of page

Peruutukset ja sairastuminen

Arvosta hierojan työtä ja älä tule sairaana hierojalle. 
Ethän siis saavu hierontaan flunssassa, vatsataudiss
a tai ylipäätään missään tarttuvassa taudissa.
Älä odota aamun ihmeparannusta, sillä jos olet tänään sairas sinua ei voi hieroa huomenna!


Luethan sivun lopusta peruutusehdot! Peruutukset mielellään heti, kun tiedät ettet pääse ajallasi!
Peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen veloitan puolet hoidon hinnasta ja unohdetuista/ajan jo alettua peruutetuista koko hinnan. Poislukien äkilliset sairaudet.

Eikö varaamasi aika ollutkaan sopiva? 
 

Ystävällisesti pyydän ilmoittamaan epäsopivasta ajasta hyvissä ajoin, jotta voin tarjota sitä aikaa toiselle asiakkaalle. Kalenterini on välillä melko täynnä, mutta unohdukset ja viime hetken peruutukset aiheuttavat hinnan nostopaineita.
Olisi mahtavaa, että epäsopiva aika peruutettaisiin useita päiviä aikaisemmin.

Näin varmistellaan, ettei hieroja ole työttömänä, eikä muille asiakkaille myydä "ei oota". Peruutukset kuitenkin mielellään kokonaista kolmea vuorokautta (72 tuntia) ennen varattua aikaa.


Myöhemmin kuin 24h ennen varattua aikaa siirretyt/peruutetut: veloitan puolet hoidon hinnasta ja kokonaan unohdetuista veloitan täyden hinnan. Unohdus maksu ei ole sakko tai rangaistus, sillä jokainen joskus unohtaa,  
vaan se on maksu ajastani, joka on sinulle varattu. 

Arvosta työtäni ja peruuta epäsopiva aikasi hyvissä ajoin! 

Vuoden 2017 tammikuun alkupuolella tuli käyttöön sähköinen asiakasrekisteri. Rekisteristä lähtee myös automaattisesti tekstiviestillä muistutus ajastasi. Tämä toiminto vaatii asiakkaalla olevan kännykkänumeron ja lisäksi halutessaan myös sähköpostiosoitteen.
HUOM! muistutusviestiin ei voi vastata!

 

 

Oletko sairaana? 
 

Sairastuttuasi tai mennessäsi leikkaushoitoon peru aikasi hyvissä ajoin. Myös flunssaan, vatsatautiin tai äkilliseen ihoreaktioon sairastuessasi peru aikasi ajoissa, älä odota aamun "ihmeparantumista". Mistään taudista toipilaana ei ole hyvä tulla hierontaan. Mikäli olet epävarma oletko siinä kunnossa, että sinua voi hieroa käy lääkärissä ja kysy lääkärin mielipide asiaan. Ethän ota flunssarokotetta samana päivänä ennen hierontaan saapumista.

Humalassa tai krapulassa ei voi myöskään saada hierontahoitoja. Samana aamuna voi yön aikana sairastunut vielä perua aikansa kello 8.00 mennessä  HUOM! en hiero sairasta, hoitolaan ei saa tulla sairaana perumaan aikaa!

 

Työeste ei ole syy saman päivän peruutukseen. Kerrothan tekstiviestillä peruuttaessasi aina koko nimesi ja minkä ajan peruutat. Mikäli et saa vastausta tekstiviestiisi en ole sitä saanut. Ajanvaraus arkisin 9.00 -17.00 numerossa:

040 4133156 hierontojen aikana voit jättää viestin vastaajaan.

Unohditko milloin aikasi on? 

Talleta aina antamani ajanvarauskortti, niin et epähuomiossa laita kalenteriisi väärää päivää.
Tiedustele aikaasi hyvissä ajoin, mikäli ajanvarauskortti on kadonnut. 
Saat 24h ennen aikaasi automaattisen muistutusviestin ajastasi!

 

Pakollinen lakiteksti

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).” Kuluttajariitalautakunta (www.kuluttajariita.fi)

bottom of page