Peruutusehdot 2019

Eikö varaamasi aika ollutkaan sopiva? 
 

Ystävällisesti pyydän ilmoittamaan epäsopivasta ajasta hyvissä ajoin, jotta voin tarjota sitä aikaa toiselle asiakkaalle. Kalenterini on melko täynnä,
mutta unohdukset ja viimehetken peruutukset aiheuttavat hinnan nostopaineita.
Olisi tärkeää, että epäsopiva aika peruutettaisiin useita päiviä aikaisemmin.

Näin varmistellaan, ettei hieroja ole työttömänä, eikä muille asiakkaille myydä "ei oota". Peruutukset kuitenkin viimeistään kokonaista kolmea vuorokautta (72 tuntia) ennen varattua aikaa (vuoden 2016 peruutukset vanhoin ehdoin) .


Sitä myöhemmin peruutetuista ajoista veloitan puolet hoidon hinnasta.
Unohdetuista tai jo ajan alettua peruutetuista hoidoista veloitan täyden hinnan.

Unohdusmaksu ei ole sakko tai rangaistus, sillä jokainenhan joskus unohtaa,  vaan se on maksu ajastani joka on sinulle varattu. 

Arvostathan työtäni ja peruutat epäsopivan aikasi hyvissä ajoin! 

Vuoden 2017 tammikuun alkupuolella tuli käyttööni uusi sähköinen asiakasrekisteri. Rekisteristä lähtee myös automaattisesti muistutusviesti ajastasi. Tämä toiminto vaatii asiakkaalla olevan kännykkänumeron.

 

 

Oletko sairaana? 
 

Sairastuttuasi tai mennessäsi leikkaushoitoon peru aikasi hyvissä ajoin. Myös flunssaan sairastuessasi peru aikasi ajoissa, älä odota aamun "ihmeparantumista". Kuumetaudista toipilaana ei ole hyvä tulla hierontaan. Mikäli olet epävarma oletko siinä kunnossa, että sinua voi hieroa käy lääkärissä ja kysy lääkärin mielipide asiaan. Ethän ota flunssarokotetta samana päivänä hieronnan kanssa. Humalassa tai krapulassa ei voi myöskään saada hierontahoitoja. Samana aamuna voi yön aikana sairastunut vatsatautinen tai sairauskohtauksen saanut vielä perua aikansa kello 8.00 mennessä (ei koske sairauksia jotka ilmenneet jo aikaisemmin).
 

Työeste ei ole syy saman päivän peruutukseen. Kerrothan tekstiviestillä peruuttaessasi aina koko nimesi ja minkä ajan peruutat. Mikäli et saa vastausta tekstiviestiisi en ole sitä saanut. Ajanvaraus arkisin 9.00 -17.00 numerossa:

040 4133156 hierontojen aikana voit jättää viestin vastaajaan.

Unohditko milloin aikasi on? 

Talleta aina antamani ajanvarauskortti niin et epähuomiossa laita kalenteriisi väärää päivää. Tiedustele aikaasi hyvissä ajoin, mikäli ajanvarauskorttisi on kadonnut. 
 

Pakollinen lakiteksti

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).” Kuluttajariitalautakunta (www.kuluttajariita.fi)

© 2016 by Minna Lepistö. Proudly created with Wix.com