top of page

Hierontoja jo 10 vuotta!


Aloitin yritystoiminnan marraskuussa 2006 valmistuessani hermoratahierojaksi Länsi-Suomen Hermoratahierojaopistosta Eurasta. Opettajina olivat Kerttu Holm sekä Johanna Ryhänen. Olin aiemmin käynyt puolen vuoden kurssin vyöhyketerapiasta Helena Katajoston opissa Porissa sekä Intialaisen päähieronnan kahden päivän kurssin Anne Saarikedon opissa myöskin Porissa. Jälkeenpäin olen kouluttautunut lisää monin eri kurssein ja vaativimpana näistä hierojan ammattitutkinto, ammattinimikkeellä koulutettu hieroja 2011-2012 Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa Tampereella. Kiitokset asiakkailleni, ilman teitä ei olisi yritystänikään. .Työt jatkuu edelleen entiseen malliin. Hierontoja arkisin 9-17. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä ei ajanvarausta eikä hierontoja.

Hoitolani on ollut koko ajan samassa talossa Harjavallankatu nelosessa. Olen kadun puoleisessa tilassa ollut muutaman vuoden. Palveluitani tukee ja täydentää viereisen huoneiston Sky kosmetologi Hanna-Leena Blomgren. Teemme jonkin verran yhteistyötä. Jouluna lahjakorttejani sai ostaa myös häneltä. Mainostimme myös asiakaspäiväämme yhdessä.

Talossa on tehty mittavia remontteja viimeisen 15 vuoden aikana. Löysin äitini Liisan arkistoista vanhan valokuvan 80- luvulta, jolloin hän piti samassa talossa Palakauppa nimistä liikettä.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page