top of page

Kuumakivihieronta

Vielä on viileitä kevätpäiviä ja ehdit varata itsellesi rentouttavan puolitoistatuntisen kuumakivihieronnassa. Lämpimät kivet tuntuvat keholla miellyttäviltä ja keho& mieli rentoutuu. Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva hemmotteluelämys. Hoidossa käsitellään jalkapohjista aloittaen, jalat, kädet, vatsa, rintakehä,kaula, kasvot. Tämän jälkeen jalat takaa, selkä, kadet ja niska.

Kuumilla kivillä ja öljyn avulla tehtävä kokokehonhieronta laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti, lisäksi hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Hoito on hyvin syvärentouttava ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.

Hieronnassa käytän yleensä tuoksuttomia öljyjä. Tällä hetkellä mahdollista saada hieronta myös appelsiinin tuoksuisellä hierontaöljyllä.

Ennen hierontaan tuloa tutustu vasta-aiheisiin:

Kiviterapian vasta-aiheita ovat kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Kiviterapiaa ei tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille, raskaana oleville, muita vasta-aiheita ovat: kuume, tulehdus hoitoalueella, vahva turvotus hoitoalueella, tuore kudosvamma, suuri liikalihavuus, kasvaimet, verenohennus lääkitys, juuri tehty leikkaus, syöpä, acne hoitoalueella, ihosairaus hoitoalueella, ohentunut iho, allergiat . 


Pese meikit pois jo kotona. Jätä myös korvakorut ja mahdolliset hieronta-alueilla olevat lävistykset kotiin. Hieronnan jälkeen tulee juoda runsaasti vettä sekä välttää samana päivänä raskasta liikuntaa. Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page