Turvetta tai suklaata hieronnassa?

Viikonloppu kursseiltu ja opittu kaksi uutta ihanaa hoitoa.

Kurssilla tehtiin suklaalla kuorintaa ja hierontaa. Ylemmässä kuvassa näet, kuinka ensin suklaalla kuoritaan. Sen jälkeen laitetaan lämpimät pyyheliinat selälle. Vaikutusajan päätyttyä suklaa-kuorinta aine poistetaan ja hierontaan rentouttavasti suklaisella hieronta-öljyllä. Selän kokonaisaika n. 60 minuuttia. Ei sovi diabeetikoille eikä sydänsairaille. Tätä hoitoa voi saada myös kokovartalolle. Tällöin varataan aikaa 2h. Kokovartalon käsittelyä tehdään vain perusterveille henkilöille. Kokovaratalokäsittelyn hinta 95€. Huomioithan, että kuumalla helteellä tämä käsittely ei ole välttämättä nautinto.

Opeimme myös turveselkähoidon. Ensin selälle levitetään lämmin turve. Tämän jälkeen lämpimien pyyheiden alla vaikutusaikaa n.10 minuuttia. Vaikutus- ajan jälkeen turve pyyhitään pois ja selkä hierotaan luonnollisella Hyvän Olon öljyllä. Hoito on voimakkaasti puhdistava eikä suositella edes osahoitona vakavasti sairaille tai sydänoireista kärsiville, Tätä hoitoa ei ole mahdollista saada hoitolassani kuin selän käsittelynä. Turvehaude ja hieronta kokonais aika n. 60 minuuttia

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts