Villivihanneksia

30.05.2018 olin mielenkiintoisessa yrittäjäkohtaamisessa. Kohtaamisen emäntänä toimi Miia Ruokolainen. Aiheena oli yrtit ja villivihannekset. Tilaisuus järjestettiin Porissa, Hyvinvointicentterin tiloissa. Saimme kokea ihania makuelämyksiä. Maistelussa oli mm. nokkos-fetapiirakka, kuusenkerkkämajoneesi, nokkospesto, voikukkahunaja (hillosokeria ja voikukkaa! maistui aivan hunajalta) ja erillaisia kuusenkerkkäsiirappi -vaihtoehtoja ym.. Erittäin mielenkiintoinen tilaisuus ja valtavasti tuli tietoa eri kasveista. Joitakin maisteltiin ihan "raakanakin" Miia järjestää erillaisia tilaisuuksia asiaan liittyen suosittelen lämpimästi, sillä hän osasi kertoa kaikista tosi ammattitaitoisesti sekä mielenkiintoisesti.

Kurssilla oli aivan ihanaa nokkospestoa ja ohjekkin oli tosi helppo! Ohje 1/2 dl jauhettua mantelia (manteleita, siemeniä, pähkinöitä paahdettua) valkosipulia maun mukaan suolaa 1/2 tl 1- 1,25 dl öljyä noin 1 litra nokkosia lannistettuna (*käytä kuumassa vedessä hetkellisesti)

Kuvassa: Elina Bragge, Outi Rinne, Miia Ruokolainen. ja minä. Kuvaaja Elina Bragge

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts