e-passi hyvinvointi

Maksuvälineenä käy myös e-passi hyvinvointi. Monet yritykset tarjoavat työntekijöilleen henkilökunta etuna e-passilla saatavia etuja. e-passin etuihin kuuluu neljä erillaista etua: hyvinvointi, sportti & kulttuuri, työmatka, lounas. Kaikkien tarjoamiin ei kuulu hyvinvointi, sillä se on vielä suhteellisen uusi . Kannattaakin ehdottaa työnantajalle että valitsee myös tuon hyvinvoinnin, mikäli sitä ei vielä teillä ole. Maksu käy kätevästi joko sovelluksella omalla matkapuhelimellasi tai sitten minä teen veloituksen puhelinnumerosi perusteella. Jos sinulla usea numero niin tarkastathan ennen hierontaan tuloa mikä niistä rekisteröitynä e-passiisi.

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square