May 14, 2020

May 7, 2020

April 25, 2020

April 24, 2020

April 18, 2020

April 16, 2020

April 12, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

e-passi hyvinvointi

February 26, 2019

Maksuvälineenä käy myös e-passi hyvinvointi. Monet yritykset tarjoavat työntekijöilleen henkilökunta etuna e-passilla saatavia etuja.  e-passin etuihin kuuluu neljä erillaista etua: hyvinvointi, sportti & kulttuuri, työmatka, lounas. Kaikkien tarjoamiin ei kuulu hyvinvointi, sillä se on vielä suhteellisen uusi . Kannattaakin ehdottaa työnantajalle että valitsee myös tuon hyvinvoinnin, mikäli sitä ei vielä teillä ole. 
Maksu käy kätevästi joko sovelluksella omalla matkapuhelimellasi tai sitten minä teen veloituksen puhelinnumerosi perusteella. Jos sinulla usea numero niin tarkastathan ennen hierontaan tuloa mikä niistä rekisteröitynä e-passiisi.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags